SÄKERSTÄLL ATT GODSET HÅLLER RÄTT TEMPERATUR UNDER SÅVÄL TRANSPORT SOM HANTERING

Vi har unik kompetens inom thermoprodukter och våra modeller av Thermohuvar har förädlats under flera år till marknadens bästa utbud. Vi kan skräddarsy den lösning ni behöver för att säkra temperaturkontrollen i hela kedjan.

Thermohuvar

Vi har lång erfarenhet av användningen och bruket av thermomaterial vid temperade transporter. Modellerna har under åren utvecklas och på våra standardhuvar finns många genomtänkta detaljer som förstärkta slitsar för pallgafflar, justerbar höjd på pallmodellerna, plastficka för fraktdokument, olika färg för olika storlekar etc.

Standard huv för Europapall & Rullbur – lagerförd

​​​​​​​Våra thermohuvar är av slitstark polyesterväv och vid behov alltid förstärkt på de delar som kan utsättas för slitage. Detta innebär att man kan återanvända den under mycket lång tid och på det sättet sparar man stora summor pengar istället för att använda engångsemballage.

Flygtransport

Det finns egentligen inga begränsningar på vilka storlekar vi kan tillverka och den största thermohuv (hittills) är till en pall som fraktades med jumbojet. Om ni har ett problem är vi här för att lösa det.

BlomsterhuvAR

Vi arbetar många gånger med problemlösning för att hitta nya sätt för våra kunder att enklare kunna transportera gods utan att det uppstår temperaturskador. För blomstervagnar har vi såväl isolerade som oisolerade för att skydda produkterna och optimera deras livslängd.

Medicintransport

Medicintransporter är ofta känsligt och vi kan tillverka även små serier till detta. De finns i många utföranden och nedan är en modell med handtag och plastficka för fraktdokument. Vi kan skräddarsy lösning utefter era specifika behov.

Matkassar

Vårt thermomaterial är provat av SP och har ett mycket högt isoleringsvärde. Vi kan tillverka dessa i olika storlekar och i många variationer. Vi har lösningar idag för specialtransporter somexempelvis hemleverans av matkassar till skärgårdsöar.